Mega64'ten SC: Conviction Parodisi

30.05.2010 01:10 Ersin Kılıç


     Yepyeni bir görünüm ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Mega 64 ekibi, parodilerine son sürat devam ediyor. Oyun sektörünün olmassa olmazlarından haline gelen ekibin son konuğu ise Splinter Cell : Conviction oldu.
 
     Splinter Cell'in ana dinamikleri ile dalga geçilen bu parodi videosunda yeni oyunun en büyük özelliklerinden biri olan co-op özelliğine de değinilmiş. Videoda ajanlarımızdan birisi görevinin tüm gerekliliklerini yerine getirmeye çalışırken diğer ise adeta hayatından bezmiş bir görünüm sergiliyor.
 
     Bu bezginliğin ana nedeni ise kız arkadaşı. Kız arkadaşının Facebook hesabındaki ilişki kısmının "ilişkisi yok" olarak işaretlendiğini söyleyen ajanımız bakın "verilen gazlamaya" nasıl bir tepki veriyor.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler