Mega Man Battle Network Legacy Collection satışları 1 milyona ulaştı

30.04.2023 10:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Mega Man Battle Network Legacy Collection'ın toplam satışlarının dünya çapında 1 milyonu aştığını duyurdu. Bu satış sayısı hem Mega Man Battle Network Legacy Collection Vol. 1'i hem de Vol. 2'yi kapsıyor.
 
Piksel grafikli bir aksiyon deneyimi
 
 
 
Ünlü Mega Man Battle Network serisi Legacy Collection ile geri dönüş yaptı. Vol. 1, Mega Man Battle Network 3'ün her iki sürümü de dâhil olmak üzere Mega Man Battle Network 1-3'ü, toplamda dört oyunu ve ayrıca bir resim ve müzik galerisi gibi ek özellikleri içeriyor. Ek olarak çevrimiçi oyun da destekleniyor.
 
Animelere ve çizgi romanlara konu olan ünlü Mega Man Battle Network serisi, Mega Man Battle Network Legacy Collection ile beraber karşımıza çıkıyor. Mega Man Battle Network Legacy Collection, 14 Nisan'da PlayStation 4, Switch ve Steam (Vol. 1, Vol. 2) üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Battle Network Legacy Collection Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown İçin Yeni DLC Geliyor 4 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Ubisoft, Masa Oyunu MONOPOLY'yi Duyurdu 7 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor! 17 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Başladı! 17 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler