Mega Man Legends 3 Neden 3DS'e Çıkıyor

16.10.2010 10:24 Alkan Adakaner


 
     Capcom, 3DS'e oyun geliştiren firmalar arasında önemli bir yere sahip. Firma şu ana kadar 2 Resident Evil'ın yanı sıra Super Street Fighter 4 ve Mega Man Legends 3'ü bu cihaz için piyasaya çıkaracağını açıkladı.

     Japon oyun dev bu 4 önemli oyunun da 3DS'te büyük işler yapacağını düşünüyor olmalı, çünkü hepsi de çok büyük yapımlar. Mega Man Legends 3'ün yapımcısı olan Tatsuya Kitabayashi de bu oyunu neden 3DS ekranlarına taşımak istediklerini açıkladı:
 
    "3DS oldukça ilginç öğeleri bir arada bulunduruyor. Sanırım bunlar bir oyun yapmak istemeyi deneyeceğimiz şeyler. 3DS için bir çok oyun piyasaya çıkaracağımızı biliyorum, ama bu oyunun 3DS'te çok hoş olacağını düşünüyoruz ve bu oyunu 3DS'e çıkarmaya karar vermemizin nedeni."
 
     İlk iki oyununu Playstation One'da gördüğümüz Mega Man Legends 3 ile ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı, ama yakında  en azından oyunun videosunu görmeyi umuyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Legends 3 Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler