Mega Man Zero/ZX Legacy Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

27.08.2019 08:05 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Mega Man Zero/ZX Legacy Collection'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. 21 Ocak 2020'de çıkış yapacak.
 
Steam'de 139,00 TL'den ön siparişe açıldı. Ön sipariş bonusu Mega Man Zero/ZX Reploid Remixes paketi Altı oyun içi müzik parçasına ek olarak, müzik çalara serinin kıdemli bestecileri tarafından hazırlanan dört özel parça ekliyor. Not: Bu içerik, gelecekteki bir tarihte herkesin erişimine sunulabilir. 
 
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection Mega Man Zero 1, 2, 3, 4, ve Mega Man ZX, ZX Advent oyunlarını içerecek. Orijinal oyunların yanı sıra koleksiyon çizim galerisi, müzik çalar, filtreler ve çok daha fazlasına sahip olacak; yeni liderlik tablosu tabanlı Z Chaser modu, casual senaryo modu ve oyunu kendi tempolarında oynamak isteyen oyuncular için bir yardımcı kayıt özelliği.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler