Mehmet Yağız "cNed" İpek VALORANT Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek!

30.11.2021 21:23 Hamit Can Sayılgan

 
     Espor arenasında Türkiye’nin en başarılı isimlerinden Red Bull sporcusu Mehmet Yağız "cNed" İpek, 2021 yılının en önemli turnuvasına çıkıyor. VALORANT oyununda sezon boyunca bölgesel Challengers ve uluslararası Masters turnuvalarında yeterli puanları toplayan 16 takım, şimdi de “tarihin ilk VALORANT Dünya Şampiyonu” unvanını almak için Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen turnuvada mücadele verecek. En iyi VALORANT oyuncularından biri olarak gösterilen cNed, 1-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen VALORANT Champions turnuvasında takımı Acend’le birlikte dünya şampiyonu olmak için mücadele edecek.

     cNed, 80 oyuncunun yer aldığı dev turnuvada tek Türk esporcu olarak ‘VALORANT Dünya Şampiyonu’ unvanını almak için yeteneklerini sergileyecek. Berlin’de düzenlenen organizasyonda şampiyon olan takım, 12 Aralık günü hem büyük ödülün sahibi olacak hem de Champions kupasını kaldıracak. Toplam 1 milyon dolarlık ödül havuzu olan turnuvada kendisini gösterecek olan cNed, “1 yıl boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını bu turnuvada almak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Destekleyen herkese teşekkürler” dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 6 Dk önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler