Men of War Serisinde %75 İndirim Sizleri Bekliyor

Men of War: Condemned Heroes'a ait bir ekran görüntüsü.
19.06.2012 20:18 Tunahan Başol


     PC oyuncusu olup, Steam'in hafta sonu ve hafta ortası indirimlerini herhalde bilmeyen yoktur. İşte bu indirimlerden bir tanesi daha bu hafta içi Men of War serisinde yapılıyor.
 
     2009'da ilk oyunuyla karşımıza çıkan Men of War'un ilk oyunu haricinde diğer tüm oyunlarda ve indirilebilir içeriklerde %75 indirim sizleri bekliyor. 12 Nisan'da çıkış yapan ve en yeni Men of War oyunu olan Condemned Heroes 7.49$ fiyat etiketiyle satışa sunulurken bir önceki yapım olan Men of War: Assault Squad ve GOTY sürümlerinde de bu indirimler sizleri bekliyor. Eğer askeri strateji oyunlarını seviyorsanız bu yapımlara göz atmanızı tavsiye edebiliriz.
 
     Ayrıca yılların eskitemediği Counter Strike serisinden Counter Strike: Source de %66'lık bir indirim ile 6.80$ karşılığında Steam'de bulunmakta.
 
     İndirim sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler