Mercenary Kings'in Yapımcısı Oyunun PS Plus Üyelerine Bedava Olmasından Pişman Değil

27.04.2014 20:06 Ömür Gencer


      Mercenary Kings'in yapımcısı, oyunun çıktığı günden itibaren Playstation Plus üyelerine bedava olması hakkında konuştu.
 
     Gamasutra ile yaptığı bir röportajında yapımcı "Steam Early Access'de yaptığımız satışı bildiğimiz için buna karar vermek oldukça zordu" dedi.
 
     Oyun 2013'ün  Temmuz'unda Steam Early Access'e açılmıştı. Kötü sayılabilecek satış rakamlarıyla karşılaşmayan Mercenary Kings için durum Playstation Store'a çıktığında değişmişti. Yapımcı da yapılabilecek en iyi şeylerden birini yaptı ve Sony ile anlaşarak oyunu PS Plus kullanıcılarına bedava yayınladı.
 
     "Belki kendi başımıza daha iyi yapabilirdik fakat PS Plus risksiz bir yoldu" diyen yapımcı bu durumdan pişmanlık hissetmediğini oyuncularla paylaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mercenary Kings Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Tribute Games Dağıtıcısı: Tribute Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 44 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler