Meşhur Oyun Flappy Bird Unreal Engine 5'e Taşındı

15.01.2024 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Flappy Bird oyununu hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Oyunlarla aranız iyiyse muhakkak bu oyunu duymuşsunuzdur. Oyun içerisinde bir kuşu çeşitli engellerin arasından geçirmeye çalışıyor ve en yüksek skor elde etmeye başlıyorsunuz. Daha önce mobil ve tabletlere çıkış yapmış olan bu yapım şimdi ise Unreal Engine 5 oyun motoru ile beraber PC'ye taşındı.
 
Flappy Bird oyunu yeni teknoloji ile beraber harmanlandı 
 
 
 
Zaidadoo adlı bir YouTube içerik üreticisi, oyunu günümüz teknolojisi ile beraber harmanladı ve sıfırdan oyunu yeniden oluşturdu. Hayran uyarlaması olarak karşımıza çıkan bu yapım şu anda indirilmeye hazır durumda. Ancak ne yazık ki bu oyunun ücretli olduğunu söyleyebiliriz.
 
Geliştirici, oyunu Patreon sitesi üzerinden bağış odaklı bir şekilde sunuyor. Elbette bu noktada ücretsiz bir sürümünün bizlere sunulmasını isterdik. Ancak ne yazık ki geliştirici böyle bir yola başvurmuş. Her ne olursa olsun oyunun yeni görüntülerini aşağıdaki videodan görebilirsiniz.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flappy Bird Platformlar: Mobil Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 14 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler