Metal Black S-Tribute, 2 Şubat'ta Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor

05.01.2023 19:47 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı City Connection, Metal Black S-Tribute'ün 2 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Metal l Black is a 2D, ilk olarak 1991'de TAITO tarafından yandan kaydırmalı nişancı atari oyunu olarak piyasaya sürüldü. Metal Black S-Tribute, Ving tarafından 1996'da piyasaya sürülen ev konsolu versiyonunun bir kopyası.
 
- NEWALONE (kırmızı, mavi ve sarı renkli yuvarlak moleküller) adlı ekranda yüzen güçlendirmeleri kaparak ışınınızın seviyesini yükseltin. Atışlarınızı güçlendirmek için beş seviye vardır (en yüksek seviye MAX'tır). 
 
- Işın göstergesi dolduğunda, ışın enerjisi saldırıları gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, ışın göstergesi bu saldırıların her birinde azalacaktır ve boşaldığında ışın enerjisi saldırısı kullanılamaz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler