Metal Dogs, 25 Ağustos'ta Erken Erişim Olarak Çıkıyor

20.08.2021 10:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Kadokawa Games ve geliştirici 24Frame, Metal Dogs'un 25 Ağustos'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkacağını duyurdu Oyun, İngilizce, Japonca ve Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel) dillerini destekleyecek.
 
Oyunun Erken Erişim sürümünün "yaklaşık yüzde 80"'i tamamlandı ve 25'in üzerinde görevi, yedi farklı düşman türünü, 35'in üzerinde silahı ve 10 saatten fazla oyunu içerecek. Oyun, üç ila altı ay boyunca Erken Erişim'de kalacak. 
 
Oyun hakkında 
İnsanlığın yok edilmesinden sonraki dünyada yer alan oyun, savaş köpeği "Pochi"nin maceralarını konu alıyor. Her girdiğinizde değişen zindanları keşfedin, çok çeşitli silahlar edinin ve köpeğinizi güçlendirin. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1036740/METAL_DOGS/ 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler