Metal Gear Rising E3'te Oynanabilir Olacak

Metal Gear Rising Platinum Games'in ellerinde çok farklı bir oyun olacak
18.01.2012 09:50 Alkan Adakaner


      Konami'nin çatısı altında Kojima Productions'ta uzun süre geliştirilen, fakat proje bekleneni veremeyince aksiyon oyunları konusunda uzman bir isim olan Platinum Games'in ellerinde yepyeni bir tasarımla şekillenen Metal Gear Rising: Revengeance'ın denenebileceği tarih açıklandı.
 
      Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre Metal Gear Rising: Revengeance E3 2012'de oynanabilir olacak. Yani bu yaz oyunu deneme şansını yakalayacağız. Kim bilir belki de yıl sonunda oyun piyasaya çıkar.
 
      Bu arada Platinum Games projenin başına ilk olarak Ocak 2011'de geçmiş. Daha sonra ise Hideo Kojima ile görüşmelerde bulunup gizlilik ve aksiyonun aynı anda verimli olmadığı, bu nedenle aksiyonun önplana çıkarılacağı konusunda anlaşmışlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler