Metal Gear Rising'e PC'de 1080p Sınırlaması

20.12.2013 19:21 Samet Konuksal


    9 Ocak'ta PC çıkışını yapacak olan Metal Gear Rising: Revengeance için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir Platinium Games çalışanı, Twitter üzerinden oyunla ilgili yeni teknik detaylar paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Metal Gear Rising: Revengeance'in PC sürümü en yüksek 8x MXAA, 16x AA destekleyecek. Fakat oyun, PC'de en yüksek 1080p çözünürlükte çalışacak.
 
    Günümüzde konsollara çıkan oyunlar 1080p çözünürlük destekleyince sevinilirken bu durumu dert edecek bir oyuncu çıkar mı bilemiyoruz. Ancak NeoGaf'ta bu karara büyük tepki var görünüyor. Platinium Games'in açıklamalarıyla ilgili açılan konuya şimdiden 500'den fazla mesaj gelmiş. Hatta daha önce Dark Souls ve Deadly Premonition'a bağımsız yama çıkarmış Durante'ye çalışmaya hemen başlaması için büyük bir ısrar var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 12 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 33 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler