Metal Gear Rising'in Ana Platformu PS3 Olacak

Dev boyuttaki robotlara meydan okuyacağız
15.12.2011 06:23 Alkan Adakaner

     Hatırlarsanız Bayonetta'nın Xbox 360 sürümü görsel olarak Playstation 3 sürümünden daha üstündü. Bunun nedeni ise oyunun Xbox 360 için Platinum Games tarafından geliştirilip daha sonra SEGA tarafından PS3'e uyarlanmasıydı.
 
     Bu olaydan sonra Vanquish'in ana platformunu PS3 yapan Platinum Games oyunun görsellerini iki platformda da aynı kalitede yapmayı başarmıştı. Şimdi Metal Gear Rising: Revengeance'ta da ana platform Playstation 3 olarak belirlenmiş. Yine de geliştirici ekip her iki konsolda da aynı kaliteyi sunmak istiyormuş.
 
      Platformlarla ilgili açıklama yapılmasının nedeni ise röportaj videosunda bilgisayara Xbox 360 kontrolcüsünün bağlı olması. Bu duruma şahit olanlar acaba ana platform Xbox 360 mı sorusunu sormuşlardı. Platinum Games'in açıklamasına göre Xbox 360 kontrolcüsü doğrudan PC'ye bağlandığından PS3 kontrolcüsünü PC'ye bağlamaktan daha rahat. Gördüğümüz şeyin tek nedeni bu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler