Metal Gear Rising'in Devamını İsteyen?

02.08.2013 12:53 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid serisinin bir yan oyunu olan Metal Gear Rising: Revengeance'ın devam oyunu ile ilgili herhangi bir açıklama şu ana kadar yapılmadı, ama Konami oyuncuların beklentilerini araştırmaya başladı bile.
 
    MGS'nin resmi sitesinde Platinum Games tarafından geliştirilen MGR: Revengeance'ın devam oyununu isteyip istemediğimiz, ne tür oyunlara ilgi gösterdiğimiz ve oynadığımız gibi soruların bulunduğu uzun bir araştırma yapılıyor.
 
   Ortalamanın üzerinde puanlar alarak (Metacritic ortalaması 80 civarında) beğeni toplayan oyunun devamı da mümkün görünüyor. Bakalım Konami tekrar Platinum Games ile bu konuda bir anlaşmaya varacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler