Metal Gear Solid: Ground Zeroes İncelemesine 10 Üzerinden 4 Puan!

16.03.2014 16:37 Samet Konuksal


    Metal Gear Solid: Ground Zeroes ile Kojima ve ekibi, The Phantom Pain'e giriş yapmayı amaçlıyor. Oldukça kısa bir oynanış süresine sahip olan oyun, şimdiye kadar epey eleştiri aldı. 18 Mart'ta çıkacak oyunun incelemeleriyle birlikte, bu eleştiri dozajı daha da arttı.
 
    Bildiğiniz gibi oyunu ilk olarak Japon oyun dergisi Famitsu incelemişti. Famitsu, memleketlilerine 40 üzerinden 38 puanı layık görmüştü. Fakat Fransız bir oyun sitesi Gamekyo, Ground Zeroes'u Famistu kadar hoşgörülü karşılamadı. Ülkenin popüler sitelerinden Gamekyo, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'a 10 üzerinden 4 puan verdi. 
 
    Demo tarzındaki bir ürünün fiyatlandırmayla sunulmasını 'utanç verici' olarak yorumlayan site editörleri, bu tip işlerde bir sınırın olması gerektiğini belirtiyor. Bildiğiniz gibi Ground Zeroes, yeni nesilde 30 euroya, bir önceki nesilde de 20 euroya satılmakta. Yapılan incelemede oyunun 2.5 saatte ayrıntılarla bitirildiği söylenirken, videolarda gösterilen şeylerin 4'te 3'ünün oyuna aktarıldığı da vurgulanmış.
 
    Diğer tarafta ise, oyunun teknik açıdan iyi göründüğü belirtilirken, David Hayter'ın kadroda yer almayışının ise göze battığı söylenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler