Metal Gear Solid HD Collection PS4'e Gelmeyecek

12.02.2018 11:24 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Metal Gear Solid HD Collection Armature Studios'un sitesinde PlayStation 4 platformu için listelenmiş ve koleksiyonun PlayStation 4'e hazırlandığı göstergesi olarak yorumlanmıştı.
 
   Metal Gear Solid HD Collection'ın Vita versiyonu geliştiricisi Armature Studios yaptığı açıklama ile listelemenin hata olduğunu ve koleksiyonun PlayStation 4'e gelmeyeceğini doğruladı.
 
   "Ne yazık ki bu sadece web geliştiricilerimiz tarafından yapılan bir yazım hatasıydı ve ne sızıntı ne de MGS HD koleksiyonunun PS4'e gelmekte olduğunun göstergesi değil. Ya da Armature'ün yeni MGS oyunları üzerinde çalıştığı ile ilgili değil." dedi Dualshockers.com'a yaptığı açıklamada Armature Studios iş geliştirme başkanı Jonathan Zamkoff. 
 
   Metal Gear Solid HD Collection PS3, Xbox 360 ve PS Vita üzerinde ulaşılabilir durumda.

   Koleksiyonun içinde Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater ve Metal Gear Solid: Peace Walker oyunları bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler