Metal Gear Solid: Peace Walker Ertelendi

30.03.2010 20:44 Alkan Adakaner


 
     Hideo Kojima bir süre önceki bir açıklamasında kendi takımına bir oyunun çıkış tarihini açıkladıktan sonra ertelememelerini öğütlediğini söylemiş ve "bir oyun yapımcısı için bundan büyük suç yoktur" demişti.
 
    İşe bakın ki Metal Gear Solid serisinin ana oyunu olarak görülen ve bizzat Kojima'nın başında bulunduğu bir ekip tarafından hazırlanan MGS: Peace Walker ertelendi.
 
    Bu ertelenme haberi serinin hayranlarını üzmemeli zira 28 Mayıs olan çıkış tarihi 18 Haziran'a kaydırıldı. Oyuncular sadece 20 günlük bir gecikme ile oyunlarına kavuşabilecekler.
 
     Metal Gear Solid 3: Snake Eater'dan 10 yıl sonraki olayları konu alacak oyun 1970'lerin Kosta Rika'sında geçecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler