Metal Gear Solid Rising Kasım 2012'de mi Çıkacak?

Raiden, MGS: Rising'in ana karakteri olacak
14.05.2011 11:10 Alkan Adakaner


     E3 fuarında sunumu en çok beklenen firmalardan birisi de Konami. Sadece Metal Gear Solid serisi bile bu firmayı gözde yapmaya yetiyor. Tabi bildiğini gibi Japon devi de şu sıralar Metal Gear Solid: Rising'i hazırlıyor.
 
    Bu oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında bilgi yok, ama Gamespot'un sızan listesine göre MGS: Rising 2 Kasım 2012'de piyasaya çıkacak. Aslında oyun bu yıl sonunda piyasaya çıksaydı zaten sürpriz olurdu.
 
     Diğer yandan Tomb Raider'ın çıkış tarihi ise 13 Aralık 2011 olarak görünüyor. Bu oyunun zaten yıl sonunda piyasaya çıkacağını biliyorduk. Tam listeye buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada Amerikalıların listeleri ay, gün, yıl şeklinde oluşturduğunu da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler