Metal Gear Solid: Rising'in VGA Videosu Karşınızda

MGS Rising beklediğimizden çok farklı bir oyun olacak gibi görünüyor
10.12.2011 23:17 Alkan Adakaner

     Spike TV video oyun ödüllerinde yayınlanmasını beklediğimiz Metal Gear Solid: Rising'in ilk oyun içi videosu erkenden sızdı.  Oyunun bu videosu eminim Metal Gear Solid hayranlarını çok şaşırtacaktır.
 
     Öncelikle videoya baktığımızda Metal Gear Solid serinin ana oyunlarından çok farklı bir yapımla karşılaşacağımızı görüyoruz. Önceki oyunlarının gizlilik dolu atmosferi yerini tamamen aksiyon ile kaplanmış bir oyuna bırakıyor.
 
      Kojima Productions ve Platinum Games işbirliği ile geliştirilen oyunun Bayonetta ve Vanquish gibi üst düzey aksiyon oyunu yapımcılarından geldiği zaten videoda da belli oluyor. Raiden tam anlamıyla bir ölüm makinesine dönüşmüş.
 
      Şimdi lafı fazla uzatmadan sizi Metal Gear Solid: Rising'in sızan videosu ile başbaşa bırakalım.
 

[DHVIDEO=3692]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler