Metal Gear Survive 60 Dolar Olmayacak

18.08.2016 13:57 Gazali Çetinkaya

 
   Konami, dün bildiğiniz üzere Kojima sonrasında çıkaracakları ilk Metal Gear oyunu Metal Gear Survive'ı resmi olarak Gamescom 2016'da duyurdu. Konami daha sonra Polygon'a yaptığı açıklama ile de oyunun fiyatı hakkında bizlere bir fikir verdi.
 
   Yapılan açıklamada Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i 60 dolar fiyatla sattıklarını, Metal Gear Survive'ın fiyatının ise Ground Zerous'un 30 dolar olan fiyatına çok yakın bir yerde olacağı söylendi.
 
   2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkması beklenen Metal Gear Survive oyununun odak noktası ise hayatta kalma ve co-op olacak. Oyunun zaman çizgisi ise Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes'un sonuna alternatif bir kurgu yazılarak hazırlanmış. Gamescom 2016 ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Survive Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler