Metal Gear ve ZOE HD Dijital Olarak da Satılacak

Bu koleksiyon paketleri Kojima hayranları için eşi bulunmaz bir fırsat
05.06.2011 11:53 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid ve Zone of the Enders'in HD Collection paketlerini duyuran (Silent Hill'inki de duyuruldu) Konami bizi oldukça şaşırtmıştı. Bu klasikleri yüksek çözünürlükte oynayacak olmak gerçekten de sevindirici. 
 
    Konami'den yapılan açıklamaya göre Metal Gear Solid ve Zone of the Enders oyunlarının HD sürümleri dijital olarak Xbox Live ve Playstation Network'ten de indirilebilecek. Ayırca Metal Gear Solid HD Collection'ın PS3 sürümünün içindeki bir kod sayesinde Peace Walker'ın PSP sürümünü de ücretsiz indirebileceğiz.
 
    Metal Gear Solid HD Collection Kasım 2011'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Zone of the Enders ise yine aynı konsollar için 2012'de raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler