Metal: Hellsinger için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

12.12.2021 18:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, ritim tabanlı birinci şahıs nişancı Metal: Hellsinger için yeni bir fragman ve üç buçuk dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
Yarı insan, yarı şeytan ve intikam takıntılı. Bilinmeyen ol ve cehennemin en zorlu topraklarında korkusuzca savaş. Kızıl Yargıç'ın kendisiyle epik bir karşılaşmaya kendini hazırlamak için şeytan orduları ve liderlerini yok et. Her efsanenin bir şarkısı vardır. Seninkisi de metal, intikam ve yıkım.

Metal: Hellsinger, ritme göre yaptığınız vuruşların oyun tecrübenizi artıracağı bir ritim FPS oyunu. Ritme ne kadar uyarsan müzik o kadar çarpıcı hâle gelecek, sen de çok daha fazla yıkım getireceksin.
 
Her şarkı oyun için özel olarak Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Björn Strid (Soilwork), ve Alissa White-Gluz (Arch Enemy) gibi metal yıldızları ile birlikte yaratıldı. 
 
Metal: Hellsinger, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1061910/Metal_Hellsinger/
 
Fragman videosu
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal: Hellsinger Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Outsiders Dağıtıcısı: Funcom Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 6 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 7 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler