Metal Slug Code: J iOS ve Android için Duyuruldu

27.06.2020 23:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını SNK ve geliştiriciliğini Tencent Games'in kuruluşu TiMi Studios'un üstlendiği Metal Slug Code: J iOS ve Android cihazlar için duyuruldu.
 
Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
SNK'dan oyun yapımcısı Yasuyuki Oda: "Metal Slug harika bir aksiyon ve oynanış geçmişine sahip ve bu markayı dünya genelindeki mobil oyunculara sunacak olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Yeni Metal Slug oyununda TiMi Studios gibi güçlü bir geliştirici ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz."
 
TiMi Studios'tan genel müdür Winco Qin: "Metal Slug en büyük arcade serilerden biri ve mobil oynanışa çok uygun. Geliştirici ekibimiz mevcut hayranlar ve yeni oyuncular için klasik shoot ’em up tarzına sadık kalan ve kolayca erişilebilen bir oyun oluşturmaya odaklandı."
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Slug Code: J Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler