Metin Tabanlı RPG cyberpunkdreams Beta Kayıtları Başladı

31.07.2020 19:24 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Late Night Games, metin tabanlı rol yapma oyunu cyberpunkdreams'in beta kayıtlarını başlattı.

cyberpunkdreams.com üzerinden isminiz ve email adresinizle kayıt olabilirsiniz. Ağustos ayında düzenlenecek.
 
cyberpunkdreams seçimlerinizin büyük önem taşıyacağı, metin tabanlı macera rol yapma oyunu ve oynaması ücretsiz olarak sunulacak. 2092'de Cincinnati'de geçecek oyunda şehre yeni gelmiş bir gezginin rolünü üstleneceksiniz ve elinizde sadece bir silah ve tamamlamanız gereken bir görev var.
 
Menü üzerinden bir ilerlemeye sahip olacak oyunda karşılaşacağınız problemleri çözmenin birden fazla yolu olacak ve seçtiğiniz yol sadece hayatta kalma şansınızı değil aynı zamanda karakterinizin nasıl gelişeceğini, oyunun dünyasını ve NPC'leri de etkileyecek. 
 
Canlı ve büyüyen dünyaya her ay yeni hikayeler ve sınırlı süreli etkinliklerin ekleneceği ve Cincinnati sokaklarında her zaman sizi bekleyen yeni sürprizler olacağı belirtiliyor.
 
Oyunun yaratıcısı ve yazarı Rob Chant tarafından belirtilene göre 2013'ten bu yana geliştiriliyor ve oyunda şu anda 1.5 milyon kelime var ve 200 saat uzunluğunda.
 
cyberpunkdreams PC (Steam) için çıkacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Beta çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
cyberpunkdreams Platformlar: PC Geliştirici: Late Night Games Dağıtıcısı: Late Night Games Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler