Metro 2033 Duyuruldu !

Konu itibariyle Fallout'u bir hayli andıran Metro 2033'ün yayıncılığını THQ üstlenmiş durumda.
22.10.2009 16:43 Talha Aynacı

   Gelecekte yaşanacak olası felaket senaryolarından birinin daha işlendiği yeni bir yapım yolda. Rus yazar Dmirty Glukhovsky'nin aynı isimli bilimkurgu romanından uyarlanan Metro 2033; PC ve Xbox360 için duyuruldu. PC versiyonu NVIDIA® PhysX® destekleyecek olan FPS türü yapım, oyuncuları daha gerçekci bir 3D dünya ile buluşturmayı hedefliyor.
 
    2010 yılında Xbox360 ve PC platformları için çıkacağı duyurulan Metro 2033 için Playstation 3 dedikoduları da mevcut. 
 
    Oyunumuzun hikayesi ise kulağa bir hayli tanıdık geliyor; 2013 yılında yaşanacak bir olay sonrasında yer yüzündeki insan nüfusunun neredeyse tamamının yokolduğu, dünyanın ise zehirli bir toprak parçasına çevrildiği, geleceğin Rusya'sın da geçen Metro 2033'de, hayatta kalanlar yaşamlarını devam ettirebilmek için Moskova'nın yeraltına ve metrolarına sığınırlar.
 
    Bu karanlık çağda yeni nesil çocuklar dış dünya ile tanışmaksızın metro istasyonu şehirlerinde dış dünyanın mutantlarından bihaber yaşarken; Artyom isimli karakteri yöneterek dış dünyayı keşfe çıkıyoruz.
 
    Oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosu için tıklayın
 
Birisi Fallout  mu dedi ?
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler