Metro Exodus 2019'un İlk Çeyreğine Ertelendi

16.05.2018 09:16 Gazali Çetinkaya

 
   THQ Nordic, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda Metro Exodus'un ertelendiğini duyurdu. Daha önceden Sonbahar 2018'de çıkması planlanan Metro Exodus bu erteleme ile birlikte 2019'un ilk çeyreğinde çıkış yapacak.
 
   THQ Nordic geçtiğimiz Şubat ayında Deep Silver'ın ana firması olan Koch Media'yı €121 milyon karşılığında satın aldığını duyurmuştu. Bu sebeple Metro Exodus'un yayıncılığını THQ Nordic üstlenecek.

   THQ Nordic ayrıca inXile Entertainment tarafından geliştirilen rol yapma oyunları Wasteland 3 ve Bards Tale IV'ün yayıncılığını Deep Silver'ın üstleneceğini de duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler