Metro Exodus PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak

28.01.2019 21:14 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Metro Exodus PC versiyonunun bir yıl boyunca Epic Games mağazasına özel olacağını duyurdu.

Oyun bugün ilerleyen saatlerde Steam'de satıştan kaldırılacak. Eğer oyunu Steam'den ön sipariş ettiyseniz oyuna, güncellemelere ve gelecek indirilebilir içeriklere Steam üzerinden erişebileceksiniz. Ancak bundan sonraki tüm satın alımlar sadece Epic Games mağazası üzerinden yapılacak.
 
Valve tarafından yapılan açıklama:
 
"Bugün ilerleyen saatlerde, yayıncının oyunu başka bir PC mağazasına özel yapma kararı nedeniyle Metro Exodus'un Steam'deki satışlarına son verilecek.

Yayıncı ve geliştirici bize, oyunun Steam'deki satışlarının Steam'de gerçekleştirilmiş olarak kalacağının ve Steam sahiplerinin oyuna, güncellemelere ve gelecek indirilebilir içeriklere Steam üzerinden erişebileceklerinin garantisini verdi.
 
Oyunun kaldırılma kararının Steam müşterileri için haksızlık olduğunu düşünüyoruz, özellikle uzun bir ön sipariş döneminden sonra. Oyunun 15 Şubat tarihinde satışa sunulmasını bekleyen Steam müşterilerinden özür dileriz ancak biz de bu karar hakkında kısa bir süre önce bilgilendirildik ve herkese bildirmek için sınırlı bir süre verildi."
 
Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Şubat 2019'da çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler