Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games'in Yeni Oyunu Çizgisel Olmayacak

27.08.2014 13:15 Alkan Adakaner


    Metro serisinin geliştiricisi ve S.T.A.L.K.E.R serisinin ise eski geliştiricilerinden oluşan 4A Games'in yeni projesi netleşmeye başlıyor. Daha önce Metro serisinin yeni oyunlarının yolda olduğunu söyleyen geliştiriciler bazı küçük detaylar paylaştılar.
 
    Firmanın yeni projesinin erken yapım aşamasında olduğunu söyleyen geliştiriciler bu oyunun hala hikaye tabanlı olacağını, buna karşın açık dünya oyunlardakine benzer yapıda, çizgisel olmayan bölüm tasarımları ve sunum düşündüklerini belirttiler.
 
   Yeni oyunun muhtemelen 30 fps'de çalışacağını da belirten geliştiriciler "acaba konsollara özel" bir proje üzerinde mi çalışıyor dedirtiyorlar; çünkü PC'de herhangi bir limit olmadığından yüksek sisteme sahip oyuncuların daha yüksek saniye-kare oranlarında oyun oynamaları her zaman mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Redux Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler