Metro Serisinin Yeni Oyunu Mobil Platformlar için Yayınlandı

15.12.2015 00:44 Ömür Gencer


       FPS türünün önemli yapımları arasında yer alan Metro serisi için yeni bir mobil oyunu yayınlandı. Sessiz bir şekilde yayınlanan bu yeni yapım FPS türünün aksine sıra tabanlı strateji türünde bir oynanış sunuyor.
 
       Metro 2033 Wars adlı bu mobil oyunda, oyuncular savaş sonrası Moskova'da hayatta kalmaya çalışacak. Hayatta kalmak için kaynak toplamalı ve ticaret yapmalıyız. 24 farklı gruba ait 189 metro oyunda bizleri bekliyor. Tıpkı FPS oyunu Metro serisinin olduğu gibi Metro 2033 Wars'un da Dmitry Glukhovsky'nin kaleme aldığı Metro: 2033 romanını temel aldığını belirtelim.
 
       Belirli bölgelerde çıkış yapan Metro 2033 Wars'un resmi çıkış tarihinin 17 Aralık olduğu belirtiliyor. 23 TL'lik fiyat etiketine sahip yapımı Android ve iOS cihazınız için indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Wars Platformlar: Mobil Geliştirici: DaSuppaStudios Dağıtıcısı: TapStar Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler