Metroid Dread için Yeni Güncelleme Yayınlandı

09.04.2022 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici MercurySteam, Metroid Dread için Boss Rush, Survival Rush ve Dread Rush modlarını ekleyen  2.1.0 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemeyle beraber üç farklı mod oyuna dahil oldu.
 
Bosh Rush modunda oyuncular patron dövüşüne adım atıyor ve alınan her hasar bir sonraki seviyede geçerli oluyor. Survival Rush modunda oyuncular, 5 dakikalık zaman sınırı içinde kaç patronu yenebileceklerini deneyimlediği mod olarak karşımıza çıkıyor. Dread Rush modunda ise temel kurallar Boss Rush'dakiyle aynı. Ancak Samus bir patron tarafından darbe alırsa, enerjisi sıfıra düşer.
 
Oyun Samus'un hikayesini ve Metroid Fusion oyunundaki olaylardan sonrasını ele alıyor. Samus, Galaktik Federasyon'a gönderilen gizemli bir iletiyi araştırmak için ZDR gezegenine iniş yapıyor.  Uzak gezegen, uzaylı yaşam formları tarafından istila edilir. Samus her zamankinden daha çevik ve yetenekli olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ZDR'nin derinliklerine indikçe türlü belalar da peşini bırakmıyor.  
 
Metroid Dread şu anda Switch için mevcut.  
 
Switch sayfası
 
https://www.nintendo.com/store/products/metroid-dread-switch/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid Dread Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler