Metroid Prime 3'ün Eski Geliştiricilerinin Yeni Oyunu Duyuruldu: Dead Star

06.10.2015 01:47 Ömür Gencer


       Metroid Prime 3'ü geliştiren ekip Retro Studios'tan ayrılan geliştiriciler daha sonra Armature Studios'u kurmuştu. Bu firmanın ilk oyunu Dead Star, PC ve PlayStaiton 4 için duyuruldu.
 
       Uzayda geçen arcade tarzında bir shooter oyunu olan Dead Star'ı türün diğer oyunlarından ayıran şey oyunun stratejik bakımdan daha derin olması ve oyun alanının çok daha büyük olması. Üstelik oyundaki tüm bölümler rastgele oluşturulacak. 
 
       Belirtilene göre Dead Star'da 10'a 10 veya 5'e 5 multiplayer maçlar bulunacak. Yani arkadaşlarınızla takım olup veya karşı karşıya gelip eğlenebileceğiniz bir yapım arıyorsanız Dead Star'ı takibe almak isteyebilirsiniz. Oyunun 2016 yılında çıkış yapacağını belirtelim.
 
      Daha önce birkaç oyunun başka platformlara aktarımını üstlenen Armature'nin tek geliştirdiği yapım Batman: Arkham Origins Blackgate. Firmanın Comcept ile birlikte ReCore üzerinde çalıştığını da belirtelim. IGN'in Dead Star için yayınladığı ekran görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Star Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 43 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler