Metroid Prime Henüz Bitmedi

Samus Aran'ın bayan karakter olduğu çoğu oyuncu tarafından bilinmiyor, şaşırtıcı olarak o metallerin içinde sarışın güzeller güzeli bir bayan var.
17.11.2009 21:06 Alkan Adakaner

Merkezi Teksas'ta bulunan Retro Studios tarafından geliştirilen Metroid Prime serisinin bir üçleme olacağı Nintendo tarafından açıklanmıştı.
 
NES döneminden beri Nintendo'nun en popüler oyunlarından olan Metroid'in yeni oyunu Wii için Metroid: Other M adıyla Team Ninja/Nintendo işbirliğiyle yapılmaya başlandı.
 
 
Gamecube ile birlikte Metroid FPS görünümüne geçmiş ve bu türün en iyi temsilcileri arasında yerini almıştı. Serinin fanları hiç kuşkusuz bunu Retro Studios'a borçlular.
 
 
Resmi Nintendo dergisine açıklamalarda bulunan Nintendo'dan Kensuke Tanabe "Her zaman Metroid Prime serisi ile ilgili bir oyun planımız var. Bu yer ve zamana dayanan birşey, DS ve DSi için piyasaya sürülme olasılığını da inkar etmiyoruz" diyerek serinin üçleme olarak kalmayacağını da belirtmiş oldu. 
 
 
Böylece Kensuke Tanabe uzun zamandır süren Metroid Prime serisi bitti mi tartışmalarına da nokta koydu.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid Prime 3 : Corruption Platformlar: Wii Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler