Metroidvania Oyunu RIN: The Last Child 21 Eylül'de Çıkış Yapıyor

25.07.2023 15:17 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Klabater ve geliştirici Space Fox Games, karanlık peri masalı Metroidvania oyunu RIN: The Last Child'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 21 Eylül'de yayınlayacaklarını duyurdu.
 
RIN: The Last Child, keşif ve işçiliği birleştiren karanlık bir Metroidvania oyunudur. Mistik bir dünyada düzeni geri getirme yolculuğunda Yaratıcının son çocuğu RIN olarak oynayın. Yönleri ve rünleri toplayın, büyüler yapın ve güçlü patronlarla, yani dönüştürülmüş kardeşlerinizle yüzleşin. Dünyanın kaderi senin ellerinde.
 
Keşif yolculuğunuzda birçok küçük yaratıkla savaşacaksınız. Balçıklar, Sivrisinekler gibi konumlarından ve ayrıca Sıçanlar veya Tüküren Bitkiler gibi daha büyük ürkütücü hayvanlardan oluşur. Yaratıcının altıncı çocuğu olan RIN olarak, beş patronla, yani bilinmeyen kardeşlerinizle yüzleşeceksiniz.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 3 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler