Metroidvania Oyunu Souldiers, 19 Mayıs'ta Geliyor

24.03.2022 11:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştirici Retro Forge Games, 2D pixel art Metroidvania oyunu Souldiers'ın 19 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation ve Xbox sürümleri yeni duyuruldu.
 
Krallığınızın ihtişamı için savaşırken siz ve asker arkadaşlarınız, öbür dünyanın kıyısındaki mistik bir ülke olan Terragaya'ya götürülürsünüz. Göreviniz Guardian'ı bulmak ve bir sonraki dünyaya geçmek. Aslında bu noktada büyük bir sıkıntı var. Sen ve yurttaşların aslında hiç ölmediniz..
 
Gizemin kalbine giden yolda savaşın: Kurnaz düşmanları alt edin, bulmacaları çözün, karakterinizi yükseltin ve göz kamaştırıcı 16-bit dünyasının her köşesini keşfedin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1419160/Souldiers/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler