Michael Jackson Oyununun Tam Adı ve Çıkış Tarihi

08.07.2010 02:24 Samet Konuksal


 
      Ubisoft'un E3 konferansında Michael Jackson: The Game adı altında duyurusunu gerçekleştirdiği dans oyununun tam adı ve çıkış tarihi belli oldu.
 
     Oyunun yeni adı Michael Jackson: The Experience olurken, çıkış tarihi kesin olarak verilmese de bu senenin Kasım ayı gösterildi. Londra'da konferans esnasında duyurusu gerçekleştirilen oyun için, "Michael Jackson: The Experience ile, Popun Kralı'nın ayakkabılarıyla birlikte onun en ikonik performanslarını yeniden canlandırabileceksiniz." denildi.
 
      Michael Jackson: The Experience, Michael Jackson'un bir çok parçasını içinde barındıracak. Bunun yanı sıra MS Kinect ve PS Move destekli olacağı açıklanan Michael Jackson: The Experience, PS3, Xbox 360, DS, Wii ve PSP için çıkacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Michael Jackson: The Experience Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler