Michel Ancel: "Miyamoto Üstattır, Ben ise Çırağım"

11.11.2013 11:22 Alkan Adakaner


    Shigeru Miyamoto sadece oyuncular tarafından değil, oyun geliştiricileri tarafından da genel olarak tüm zamanların en büyük tasarımcısı olarak görülür. Rayman serisinin yaratıcısı Michel Ancel de üstat Miyamoto'ya övgüler yağdırdı.
 
    "Beni yetenekli insanlar arasında gösterdiğiniz için çok naziksiniz; ama ben kendimi Miyamoto'nun üstat olduğu yerde ancak bir çırak olarak görebilirim. Belki yetenekli bir çırak."
 
    Bildiğiniz gibi Shigeru Miyamoto The Legend of Zelda, Mario, Pikmin gibi mükemmel serilerin yanında oyun dünyasına sunduğu yepyeni oynanış dinamikleriyle de efsane kategorisine girmiştir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Legends Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 4 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 5 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 6 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler