MicroMan PS5, Xbox Series X, Switch ve PC için Duyuruldu

08.04.2020 15:27 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı geliştirici Glob Games Studio, arcade macera oyunu MicroMan'i PlayStation 5, Xbox Series X, Switch ve PC için duyurdu.

İlk olarak 2021'in ikinci yarısında PC için çıkacak. Konsollara daha sonra gelecek.
 
MicroMan, ters giden bir deney sonucu karınca boyutuna getirilmiş bir laboratuvar çalışanını kontrol ettiğiniz arcade macera oyunu.
 
Oyundaki asıl amacınız normal insan boyutuna geri dönmeye yarayacak yolu bulmak. Bu maceranızda insanlar tarafından ezilmemeye dikkat edecek, örümcek, kirpi ve fare gibi hayvanlarla savaşacak, kelebek ve kaykay gibi araçlar kullanacaksınız. Gücünüzü kaybetmemek için yemek yemeyi ve bir şeyler içmeyi de unutmamanız gerekiyor. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MicroMan Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Glob Games Studio Dağıtıcısı: Glob Games Studio Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler