Microids, Syberia 3'ü Duyurdu

Syberia serisi türü sevenlerin favorilerindendir
27.11.2012 09:16 Alkan Adakaner


     İlk olarak 2002 yılında piyasaya çıkan ve macera oyunu severlerin büyük beğenisini kazanan Syberia serisinin 3. oyunu duyuruldu. Microids tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 2014-2015 civarında piyasaya çıkacak.
 
     Serinin ilk iki oyununun yazarı Benoit Sokal tarafından senaryosu hazırlanan Syberia III'ün yayıncısının ise Anuman Interactive olacak. Serinin hayranlarının uzun bekleyişi sonrasında bu duyuruyu yaptığı için oldukça mutlu olan geliştirici firma, her ne kadar bizi yeni oyun için uzun süre bekletecek olsa da bir şeyler üzerinde çalışıldığını bilmek bile güzel.
 
      Kate Walker adlı sıradan bir avukatın Syberia adlı bilmediği topraklara yolculuğa çıkarak başladığı bu maceranın 3. bölümünde neler olacağını merak eden çok sayıda oyuncu bulunuyor. Buna rağmen henüz oyunun senaryosu bile yazım aşamasında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syberia III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Microïds Dağıtıcısı: Microïds Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 21 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler