Microsoft, Contraband için Yeni Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

08.06.2022 12:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve Just Cause geliştiricisi Avalanche Studios, E3 2021'de Xbox Series X|S ve PC için co-op oyun Contraband'ı duyurmuştu. Şimdi ise oyun için yeni gelişmeler yaşanmaya deavm ediyor.
 
Geldiğimiz noktada Microsoft, 2 Haziran itibarıyla Contraband için yeni ticari marka başvurusunda bulundu. Bu başvuru, isim ile ilgili olacak gelişmelerin artık Microsoft'a ait olduğunu gösteriyor.
 
Oyunun her ne kadar Xbox & Bethesda canlı yayın etkinliğinde gösterileceğinin duyurusu resmi olarak yapılma da oyuncular olarak bunu bekleyebiliriz. 
 
Microsoft, Xbox & Bethesda Games 2022 Canlı Yayın Etkinliği'ne 12 Haziran'da ev sahipliği yapacak. Etkinlik TSİ 20:00'de yapılacak ve Youtube, Facebook, Twitch, Twitter ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz. 
 
İlk duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 7 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler