Microsoft, DRM Sistemini Açıklığa Kavuşturacak

31.05.2013 16:10 Talha Aynacı

 
 
   Microsoft daha önce yaptığı açıklamada gelen soru ve eleştirilere kulak verdiklerini dile getirerek bu topyekün eleştiri yağmuruna karşı kayıtsız kalmayacağını haber etmişti.

   Microsoft sözcüsü Larry "Major Nelson" Hybrid, yaptığı açıklamada Microsoft'un gelen eleştiri ve sorulardan çıkarak bir cevap oluşturduğunu söyledi. Konsolda 2. el kullanım kısıtlaması, DRM ve online kontrol mekanizması gibi kafa karıştıran kuşkulu detaylar birinci ağızdan cevap bulacak:
 
"Cevaplar üzerinde çalışıyorum ve oldukça iyi duruyorlar. Tamamlandığında postalayacağım. Ve evet, sizi dinliyoruz."
 
   Microsoft'un, oyun dünyası kanadında böylesi önemle beklenen konsolu tanıtımının daha başında kafalarda soru işareti bırakmayacak bir sunum gerçekleştirmesi gerekmez miydi? Neyse, cevapları bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 12 Dk önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 32 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler