Microsoft, EA, Ubisoft ve Diğer Firmalar Artık Loot Box Olasılıklarını Açıklayacaklar

07.08.2019 22:36 Özgür Eroğlu


Oyun dünyası için büyük tartışmalara konu olan loot boxların düşme olasılıkları; Sony, Nintendo, Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft, Activision, Take-Two, Blizzard, Bethesda gibi oyun firmaları tarafından artık oyuncularla paylaşılacak.

Bildiğiniz gibi genel olarak online oyunlarda görülen; karşılaşmanın sonlarında kazanılan, ödül kazanıldığında kazanılan ya da ücret karşılığında alınabilen loot boxların içinden, tamamen rastgele bir şekilde çeşitli hediyeler çıkıyor. Çok değerli veya sıradan ürünlerin çıkma ihtimali olan bu kutularda, olasılıklar oyuncular tarafından bilinmiyordu. Bundan sonra başta gelen oyun konsolu üreticilerinin yanı sıra, oyun endüstrisinde ESA üyesi olan oyun şirketleri de loot boxların düşme olasılıklarını açıklayacaklarını ESA (Entertainment Software Association), bir blogunda açıkladı.
 
Açıklamaya göre, ismi geçen firmalar bu değişiklikleri 2020 yılında eklemeyi düşünüyorlar.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde de Rocket League'deki loot boxlar 2020 yılı itibariyle kaldırılacağını öğrenmiştik.
Loot boxlar hakkında sizin düşünceleriniz nedir? 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler