Microsoft Flight Simulator'ın Birleşik Krallık ve İrlanda Güncellemesi Yayınlandı

16.02.2021 22:43 Gazali Çetinkaya

 
Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator için Birleşik Krallık ve İrlanda'ya odaklanan yeni güncellemesini yayınladı.

Londra, Birmingham, Bristol, Cambridge ve Oxford gibi şehirler yüksek çözünürlüklü 3D fotogrametri teknolojisi sayesinde artık çok daha gerçekçi görünüyor. Barra, Liverpool, Land's End, Manchester-Barton ve Out Skerries havaalanları tüm detaylarıyla birlikte oyuna dahil edildi. Diğer 85 havaalanında da iyileştirmeler yapıldı.

70'ten fazla ünlü yer eklendi. Ünlü köprüler, saraylar, katedraller, futbol stadyumları ve daha fazlası. Bunların yanı sıra üç yeni aktivite, İskoçya Kuzey Adaları'nda yeni uçuş ve iki yeni yere iniş görevi içeriyor. Güncellemenin boyutu 48GB.
 
Oyunun dördüncü güncellemesi Fransa ve Benelüks (Belçika, Hollanda ve Lüksemburg). Mart ayının sonunda yayınlanması planlanıyor.
 
Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e dahil. Xbox Series versiyonu bu yaz çıkacak.

Birleşik Krallık ve İrlanda güncellemesi fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler