Microsoft Geçtiğimiz Yıl Platinum Games'i Bünyesine Katmaya Çalışmış

05.02.2020 20:02 Gazali Çetinkaya

 
Son zamanlarda birçok oyun stüdyosu satın alan Microsoft; Bayonetta, NieR:Automata, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance ve Astral Chain oyunlarının arkasındaki stüdyo Platinum Games'i de bünyesine katmaya çalışmış.
 
Xbox haberlerini başarılı bir şekilde sızdırması ile bilinen Thurrott.com sitesinin baş editörü Brad Sams, Microsoft'un geçtiğimiz yıl Platinum Games'i satın almakla ilgilendiğini fakat anlaşmanın yapılamadığını ve Japon stüdyonun farklı bir yöne gitmek istediğini belirtti.
 
Bunun üzerine Platinum Games, Çin merkezli bilişim şirketi Tencent Holdings'ten sermaye yatırımı aldı ve kendi oyunlarının yayıncılığını üstlenmeye karar verdi.
 
Platinum Games geçtiğimiz günlerde Kickstarter kampanyası üzerinden The Wonderful 101: Remastered'ı duyurdu ve stüdyo ilerleyen zamanlarda üç duyuru daha yapmayı planlıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 20 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 32 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler