Microsoft Gelecekte Konsol Çıkarmaya Devam Etmeyi Planlıyor

28.09.2020 12:15 Gazali Çetinkaya

 
Sektörün yavaş yavaş dijital ve bulut tabanlı oyunculuğa kaymasına rağmen Microsoft'tan gelecekte hâlâ oyun konsolu göreceğiz gibi duruyor.

Yahoo! Finance ile konuşan Xbox patronu Phil Spencer, ileride Microsoft'tan kesinlikle daha fazla oyun konsolu göreceğimizi belirtti.

"Gelecekte daha fazla konsol donanımı göreceğimizi düşünüyorum. Videoda ve müzikte olduğu gibi streaming, cihaz inovasyonunun önünü kesmiyor. Bence konsol donanımlarını görmeye devam edeceğiz ve bizim planladığımız şey kesinlikle bu."
 
Microsoft, Project xCloud ile streaming oyunculuğa giriş yaptı ve servisi Xbox Game Pass'e dahil etti. Xbox Game Pass aboneleri Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden Android telefonunda veya tabletinde doğrudan buluttan streaming yoluyla oynayabilmeyi sağlıyor. Ülkemizde henüz mevcut değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler