Microsoft, Güncellemeler ile Kinect'i Geliştirecek

Kinect, Microsoft'un yayınlayacağı güncellemeler sayesinde gittikçe daha güçlü bir cihaz olacak
18.12.2010 15:49 Levent Polater

 
    Kinect'in donanımı için geliştirilen firmware yazılımı, ileriki güncellemeler sayesinde geliştirilebilmesi için esnek bir yapıda bırakılmış. Eurogamer'dan alınan bu rapora bakılırsa Microsoft'un ileriki planları arasında Kinect'in kapasitesini geliştirmek var.
 
    Rapordan alınan bilgilere göre şu anda Microsoft, kamera'nın çözünürlüğünü arttırabilmek için sıkıştırma teknolojisi geliştirme yolları aramakta. Şu anda 320x240 olan kamera çözünürlüğünün böylelikle 640x480 çözünürlüğünde sabitlenebileceği belirtiliyor.
 
    Böylelikle Kinect daha net görüntüler yakalayabilecek, ancak bunun olmasının daha güzel bir yönü daha var, o da kullanıcının parmak hareketleri dahi bu güncelleme sayesinde algılanabilecek. Şu anda bunu sadece 3. parti hackerlar sağlayabiliyordu.
 
    Kinect gerçekten de ucu açık bir teknoloji. Mükemmel bir cihaz ortaya çıkarmayı başaran Microsoft, başka sektörlere de ilham kaynağı olmaya başladı bile...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler