Microsoft: Halo Filmi İçin Planlarımız Yok

14.01.2014 13:15 Talha Aynacı

 
   BSC takipçileri hatırlıyacaklardır geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde Alien, Blade Runner ve Prometheus gibi kıymetli bilimkurgu filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Ridley Scott'ın, Halo filmine yönetmen olacağı dedikodusunu paylaşmıştık. Ancak Microsoft kanadından gelen açıklama bu dedikoduyu yalanladı ve Halo film uyarlamasının planlarda olmadığını ortaya koydu:
 
 "Microsoft, Halo serisinin oyunlar, figürler, romanlar ve daha pek çok yolla genişletmeye devam edecek. Her zaman olduğu gibi serimize yeni kitlelere ulaştırmak adına yapım aşamasında olan Halo: Legends ve Halo: Forward Unto Dawn gibi pek çok projemiz var. Halo'nun hikayesini yenilikçi kanallarla aktarmaya devam edeceğiz ancak bu projeler arasında film yer almıyor."
 
   Sıkı Halo takipçilerinin bildiği gibi Steven Spielberg tarafından uyarlanan halihazırda bir Halo Tv dizisi projesi yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler