Microsoft, Japon Geliştiricilerle Satın Almak için Görüşüyor

09.11.2020 07:53 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Japon geliştiriciler satın almayı planlıyor.
 
Küçükten büyüğe birkaç Japonya merkezli geliştiricinin Bloomberg'e yaptığı açıklamaya göre, Microsoft bu geliştiricilerle iletişime geçerek onları satın almak için görüşmüş. Hangi geliştiriciler olduğu açıklanmadı. Anonim kalmak istemişler. 
 
Geçtiğimiz yıl da Xbox patronu Phil Spencer, Japon geliştirici satın almakla ilgilendiklerini belirtmişti.

"Bünyemize katmak için bir Asyalı stüdyo, özellikle Japon bir stüdyo, bulmak iyi olurdu. Japonya'da birinci parti çalışmalarımız olduğumuz zamanları seviyordum. Orada şu anda küçük bir ekibimiz var ancak daha fazlasını yapabiliriz diye düşünüyorum."
 
Ninja Theory, Double Fine Productions, inXile Entertainment, Obsidian Entertainment ve en son Bethesda Softworks'ten sonra Microsoft CEO'su Satya Nadella stüdyo almaya devam edeceklerini söylüyor ve görünüşe göre sırada Japon geliştirici var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 45 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler