Microsoft, Kinect TV mi Üretecek?

24.11.2011 16:08 Levent Polater

 
    The Daily'nin raporuna göre Microsoft, Kinect'in başka alanlarda kullanılması için arayış içerisinde. Microsoft'un özellikle Kinect'i yeni nesil TV'lere entegre etme düşüncesi içinde olduğu bildiriliyor. 
 
    Gazetenin yazdıklarına göre Microsoft'un agresif bir biçimde Kinect'i daha fazla oturma odasına sokmaya çalıştığı söyleniyor. Dahili Kinect'e sahip bir TV'nin el hareketleriyle çalışacağını söyleyen The Daily, televizyonun çevredeki PC'ler ile sıradaki Windows sayesinde etkileşime geçebileceğini açıklamış.
 
    Microsoft'un olası Kinect TV hamlesi, kendisini Google TV ve Apple'ın kulaktan dolma bilgilerle bilinen yeni TV projesi arasındaki savaşa sokacaktır. Gelişmeleri biz de sizin gibi merak ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler