Microsoft PC'de GFWL ile Yola Devam Ediyor

Dark Souls yapımcıları bu rahatsızlıktan haberdar ve çalışmalarını sürdürüyor.
18.04.2012 12:47 Gökhan Yılmaz

 
     Games for Windows Live'ı seviyor musunuz? Hatırlarsanız Grand Theft Auto IV PC'ye çıktığında oyunu açmak için önce Steam'e bağlanmamız, oyuna giriş yapmamız, Social Club'a girmemiz ve arkasından Games for Windows Live'a bilgilerimizi girmemiz gerekiyordu. GFWL'ın MSN Messenger gibi bir özelliği bulunuyor fakat hiç popüler olmadığı için kullanılmıyor.
 
     Oyuncular da bu gereksiz zorunluluğun geçtiğimiz günlerde Dark Souls'da da olacağını öğrenince Microsoft'a gönderilecek bir imza kampanyası başlatmıştı. 20.000'den fazla oyuncunun imzası toplandı ve GFWL'ın Dark Souls: Prepare to Die Edition'dan kaldırılması talep edildi.
 
     Microsoft'un bu duruma cevabı olumsuz oldu. Firma zaten Windows 8'deki Xbox Live desteğini tanıtırken de Games for Windows Live ile yola devam edeceğini açıklamıştı. Bu nedenle bundan sonra da GFWL destekli oyunları PC'de oynarken zorla giriş yapıp hiç bir işe yaramayan profilimizin oyunun arka planında beklemeye koyulmasına izin vermek durumundayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler