Microsoft, Project xCloud'u Konsol ve PC'ye Getirmeyi Planlıyor

07.10.2020 15:00 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un oyun streaming servisi Project xCloud şu anda Android telefon ve tabletler üzerinde ulaşılabilir durumda.

Microsoft, Project xCloud'u konsol ve PC'ye de getirmek için çalışıyor.
 
Xbox patronu Phil Spencer, Project xCloud'u konsol ve PC'ye getirme planının geliştirme ekibinin üzerinde çalıştığı uzun listeye dahil olduğunu belirtti. Phil Spencer bunun ayrıca Xbox Game Pass için de iyi bir özellik olacağını ifade etti. Xbox Game Pass Ultimate aboneleri 100'den fazla Xbox Game Pass oyununa Project xCloud üzerinden ek ücret ödemeden erişebiliyor. 
 
Böylece yüksek donanımlı PC'ye sahip olmayan PC kullanıcıları da oyunları bulut üzerinden streaming yoluyla oynayabilecek. Konsolda ise oyunu indirmeden oynamak veya demo olarak denemek isteyen kullanıcılara seçenek sunulmuş olacak.

Project xCloud Android üzerinde 22 ülkede destekleniyor. Türkiye bu ülkeler arasında değil. İleride daha fazla ülkeye genişlemesi planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project xCloud Platformlar: Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler